Gå til innholdet
Arbeidskar_022_1280x720
Arbeidskar_005_1280x720
Produksjon_1841_1280x720
Arbeidskar_012_1280x720

Om oss

Røroshytta er en av Norges ledende laftehytte-produsenter. Det forplikter med tanke på videreutvikling av modellutvalget. 
Røroshytta har produsert laftet tømmerbygg i over 50 år, og klima på Røros er ikke til å spøke med. Vårt utgangspunkt er vinter med ned mot 40 kuldegrader, og vi bruker den samme kvaliteten når vi nå leverer over hele landet. De siste årene har vi utelukkende benyttet limtretømmer , da det er mer stabilt og av vesentlig bedre kvalitet. Vi har derfor lang erfaring med industriell produksjon, salg og montering av bygg, noe som gir et solid grunnlag for vår produktutvikling.

Hvorfor velge laftet tømmerhytte?
Natur- og miljøvennlig
Energi effektivt
Hygrotermisk effekt (evne til å ta opp fukt og avgi energi i form av varmestråling)
Sunnere inneklima
Lite vedlikehold
Mindre brannfarlig
Ingen skadelige bioprodukter
Norsk håndverktradisjon

Hvorfor lamelltømmer?
Den harde bestandige kjernen i tømmeret er vendt ut. Det gir en formast og forutsigbar raftestokk, nesten helt uten sprekker. 
Lamelltømmer gir muligheter for store lengder og dermed svært få skjøter. Den tekniske kvaliteten på tømmeret er uovertruffen. 

Hvorfor Røroshytta?

FUNKSJONALITET
En moderne produksjonslinje gjør at våre hus og hytter blir solide med mindre luftlekkasjer. Hus og hytter fra Røroshytta produseres industrielt med perfekte knuter og sammenføyninger. Det tømmeret vi bruker er nedtørket før produksjon og gir lite sig. 

ESTETIKK
Røroshytta har sin arkitektoniske forankring i Røros-området. Denne arven er vi stolte av, og den stiller høye krav til oss. I vakre, men værharde omgivelser har folk i generasjoner levd i hus av solid Røros-tømmer. Tradisjon tro leverer vi i ypperste laftekvalitet i en lavmælt stil med rene, vakre, funksjonelle former. 

MILJØASPEKT
Vi benytter en 100%fornybar ressurs. I produksjonen av lamelltre brukes et naturbasert bindemiddel som beholder den naturlige pusteevnen og ikke frigjør lukt eller skadelige partikler. Alt trevirke fra vår produksjonsprosess utnyttes. Flis og avkapp brukes i varmeenergipproduksjon.

PRIS
Våre hytter er et kvalitetsprodukt- til konkurranse dyktige priser.

MEDLEM AV NORSK LAFT
Røroshytta er medlem av Norsk Laft. Foreningen bidrar til utvikling og kvalitetssikring av bransjen, medlemmene forholder seg til bransjenormen og er underlagt en kontrollordning som gjennomføres av Norsk Treteknisk institutt. Medlemskapet er et kvalitetsstempel og betryggende for kunden ved kjøp av laftede bygg.

Er det noe du lurer på så svarer vi mer enn gjerne på dine spørsmål.
Du når oss på tlf.: 72 40 67 00 eller epost: info@roroshytta.no

Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Velg hytte