til top
Norsk Hyttesenter

Norsk Hyttesenter

Vi har en koselig visningshytte på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta like nord for Oslo. Velkommen innom for en hytteprat!

Norsk Hyttesenter ligger i tilknytning til Exporama-senteret på Hellerudsletta nord for Oslo, og er landets største permanente hytteutstilling.

Adressen er Kragerudveien 140, Skjetten og WGS84-kartkoordinater er 59°59'8.5"N 10°58'31.6"E

Med bil: Du svinger av E6 ved Olavsgård Hotell i retning vestover, og når du ser den store hallen på Exporama-senteret er du ikke langt unna. 

Kjør igjennom porten inn på hyttesenteret og akkurat forbi Inspirasjonsbygget. Parker på en av de merkede parkeringsplassene. Visningshytta vår ligger på nedsiden av veien rett etter Inspirasjonsbygget.

Med buss: Sjekk alltid ruter.no

Buss fra Oslo Bussterminal (gateterminal) nr. 380 til stoppested Hellerudsletta.
Buss fra Lillestrøm stasjon: Buss nr. 321 til stoppested Hellerudsletta.
Flybuss (linje FB1) fra Gardemoen: Stoppested X-Meetingpoint (2-300 meter fra Norsk Hyttesenter)

Åpningstider:

Torsdag: 12-20
Fredag:  10-16
Lørdag:  10-16

Sjekk åpningstider her - i fall det er endringer.

Avtal tid

Vi kan naturligvis også møtes på hyttesenteret utenom den vanlige åpningstiden. Ta kontakt så finner vi et tidspunkt som passer deg!

Visningshytte, kontor og møtelokale

Den utstilte modellen er en koselig variant av Aursunden. Her er det varme farger, solid tømmer og tradisjonell innredning levert av Os Trekultur.

Visningshytta ble satt opp for noen år siden og viser til fulle de funksjonelle fordelene ved laft, valgmulighetene du får som kunde og hyttefølelsen i Røroshytta.

Kjøkken og stue

Romslig kjøkken og stue med fin takhøyde. Kjøkkeninnredning fra Os Trekultur. Mellom spisestue og stue er rommet delt med en stilig peisovn som har innsyn fra to sider.

Soverommet

Koselig soverom med plassbygd innredning fra Os Trekultur

Aursunden

Se Video