til top
  • M42 Smart
  • M42 Smart
  • M42 Smart
  • M42 Smart
  • M42 Smart
  • M42 Smart

M42 Smart | Moderne uttrykk og godt med plass

M42 Smart har et moderne uttrykk og en svært lys og luftig stue grunnet de store vinduene i gavlen. Den arealeffektive hytta har dessuten en svært romslig hemsetasje med atkomst via trapp. Hytta har en separat utebod som er koblet på inngangspartiet og gir praktisk skjerming mot vind og vær.

Meget romslig hems med trapp

Hemsen på ca 48 kvm har atkomst via trapp og har svært god takhøyde med gode disponeringsmuligheter.

Arealet på hemsen kommer i tillegg til oppgitt bruksareal/BRA og gjør dette til en svært arealeffektiv hytte med  fleksible bruksmuligheter.

Stuen

Romslig stue med mye lysinnslipp og muligheter til å nyte naturen og utsikten utenfor hytta gjennom store vinduer fra gulv til tak i gavlen. Det er full takhøyde i størstedelen av stua, noe som gir en luftig romfølelse.

Åpen løsning


Denne hytta kan derfor ha tre, fire eller fem soverom, avhengig av hvordan loftet innredes. Hytta har tak over inngangspartiet og uteplassen i fronten. Det som er annerledes med denne nye modellen fremfor den standard 460 er at det er åpent fra hemsen og ned i stuen. Dette gir hemsen mye lys og ikke minst en fin utsikt utover stuen og ut igjennom den store vindusveggen.

Det er god plass til hele familien. En koselig kjøkkenkrok med plass til spisebord. 

Tekniske data

Antall soverom ekskl. hems: 3
BRA-O (oppvarmet): 114 m²
BRA-U (utnyttet): 135 m²
Lengde: 15,9 m
Bredde: 14 m
BYA: 143 m²

Hems (i tillegg til BRA): 48 m²

Planløsning 1. etasje
Planløsning hems

Hemsarealet kommer i tillegg til BRA.

Tilpasninger

I mange av våre kundeprosjekt gjør vi tilpasninger på hytta eks. på vindusplassering, planløsning, overbygget areal eller mønehøyde for å tilpasse hytta til akkurat deres hytteliv og reguleringsbestemmelsene for tomta.

Våre selgere er gode rådgivere og vi har mange arkivtegninger som kan vise løsningen også for dere.

Vi liker å finne gode løsninger sammen med våre kunder slik at dere får deres drømmehytte samtidig som vi passer på at offentlige og tekniske krav til eks. brannsikkerhet, lysinnslipp og tilgjengelighet ivaretaes.

Mer om Smartlaft

Smartlaft-hyttene har en hemsetasje som er bygget med takstoler og bindingsverk. Resultatet er en arealeffektiv  og praktisk laftehytte. Takkonstruksjonen skaper en stor hems uten forstyrrende bjelker og dragere, der du kan stå oppreist i det midterste partiet. Dette gir en hems du kan disponere til det bruk som passer deres hytteliv.

Kanskje du også er interessert i?

M32 Smart - en kompakt modell som ligner på M42 Smart

 

Hummelfjell med gavlvinduer som oppføres i tømmer og har BYA på 128 kvm.