til top
Utsiktstomter til salgs i Steintjønn hyttegrend, Vegglifjell i Rollag

Utsiktstomter til salgs i Steintjønn hyttegrend, Vegglifjell i Rollag

Steintjønn Hyttegrend ligger vestvendt på naturperlen Søre Vegglifjell og har trolig Vegglifjells lengste solgang. Utsikten er storslagen mot Blefjellplatået, Gaustatoppen og resten av vakre Vegglifjell.

Vegglifjell ligger mellom Numedal og Telemark, helt sør på en utløper av Hardangervidda. Steintjønn Hyttegrend ligger på Søre Vegglifjell og grenser inntil store naturområder med landemerket Senhovd på 1143 moh, og Sørkjevatn i fin turavstand. Omgivelsene er preget av spredte kronglefuruer og kruller av fjellgran.

Det flotte skiløypenettet på Vegglifjell går gjennom hyttegrenda, og er på ca 110 km med preparerte løyper. En unik utbyggingsavtale mellom grunneierne og Rollag kommune sikrer midler til skiløyper og lignende fellestiltak. Dette gir svært gode tur- og friluftsmuligheter, sommer som vinter, på ski, til fots eller på sykkel. Det er ca 30 flotte fiskevann på Søre Vegglifjell der det svømmer fin steikeørret og bitevillig abbor.

Søre Vegglifjell og Steintjønn Hyttegrend ligger kun to timers kjøring fra Oslo og store deler av Oslofjorden. Fra Kongsberg følger en fylkesveg 40 mot Geilo i ca 60 km til Veggli. Det er 9 km fra Veggli sentrum  til hyttegrenda. I Veggli finner du bensinstasjon, Vegglisenteret med flere butikker, og mye mer som du kan lese om på vegglifjell.no.

Gå inn på nettsiden til Steintjønn Hyttegrend for mer info.