til top
Til salgs! Staselig Røroshytte på utsiktstomt i Hummelfjell (ved Røros)

Til salgs! Staselig Røroshytte på utsiktstomt i Hummelfjell (ved Røros)

Denne eksklusive Røroshytta er prosjektert på en romslig utsiktstomt i et veletablert, naturskjønt og rolig hyttefelt i vakkert fjell-landskap. Beliggende i Hummelfjell, ca. 15 min. med bil fra Røros sentrum.

Kontakt oss for å høre mer om hytta og prosjektet. Hytta er prosjektert og priset med den standard som vist på bilder (se beskrivelse av standard under).

Prisantydning: 7 950 000 kr
Omkostninger: 18 670 kr*
Totalpris: 7 968 670 kr

*Forutsetter overnevnte salgssum og inkluderer dokumentavgift på 2,5%, tinglysning av skjøte og én panteobligasjon.

Det er for øvrig full mulighet til tilpasning og endring når det gjelder planløsning, material og fargevalg ihht. kundens ønsker.

Inntegning av tomt på bilde er gjort omtrentlig.

Ønsker du mer info? Ta kontakt med oss.

Nøkkelinfo

Eksternt bruksareal: 177 kvm bra-e
Grunnflate: 138 kvm
Tomteareal: 1197 kvm (eiet)
Soverom: 5
Bad: 2
Meter over havet: 800

Matrikkelinformasjon:
Kommunenr.: 3430
Gårdsnr.: 114
Bruksnr.: 472

Kommunale avgifter, eiendomsskatt, samt avgift til vei og vann til Røros Hummelfjell Utvikling, se salgsoppgave.

Om tømmer

- Røroshytta bruker lamelltømmer. Det gir tømmer av høy byggteknisk kvalitet, tømmer som er sterkt og stabilt med minimalt med vridninger. Det resulterer i jevn overflate og få sprekker i tømmeret.

- Røroshytta bruker godt nedtørket tømmer. Det gir tettere og mer stabile bygg med mindre synk.

- Røroshytta har i samarbeid med SINTEF utviklet en særegen profil, knutegeometri og tetteløsning for laft. Dette har gitt Røroshytta et av markedets tetteste laftebygg.

- Løsningen er trykktestet og viser at våre hytter gir funksjonalitet og komfort som borger for et godt hytteliv.

Innholdsrik hytte for et sosialt hytteliv

Hytta er prosjektert på adressen Elvhøgdfaret 106. Den prosjekterte hytta er av modellen Storvola og inneholder:
1. etg.: Vindfang, teknisk rom/vaskerom, stue/kjøkken/spisestue, 3 soverom, bad, trappegang og carport med direkte inngang. Sportsbod ved inngangsparti.
2. etg.: Loftstue, 2 soverom og bad.

Romslig hall/vindfang

Stue med åpen løsning

Romslig

Romslig stue, spisestue og kjøkken med åpen løsning

Flotte gavlvinduer

Stua har vakre, stramme gavlvinduer som omslutter hjørnene med sjenerøse glassflater som går fra gulv til tak.

Kjøkken og spisestue

Innholdsrik 2. etg.

I 2. etg. er det tegnet 2 soverom, romslig loftstue med nydelig utsikt og 1 bad.

5 soverom

Modellen Storvola har i utgpkt. 3 soverom i 1. etg. og 2 soverom i 2. etg.

2 bad

Hovedbad i 1. etg. og ett mindre bad i 2. etg.

Hummelfjell, Os i Innlandet

Området byr på varierte naturopplevelser med store skogsområder, vidder og fjellandskap. Fra hyttefeltet er det en fin tur med godt oppmerkede stier opp til Gråhøgda. På vinterstid har området et godt nett med skiløyper. Røros Alpinsenter Hummelfjell har 3 skitrekk, fem nedfarter, skipark og barnebakke.  Forollhogna betegnes av mange som de snille fjell . Dette er et familievennlig, lettgått og fredelig fjellområde omkranset av frodige og tradisjonsrike seterdaler.

Os ligger på aksen mellom Oslo og Trondheim. Hytta ligger ca. 15 min kjøring fra Røros og 2 t og 30 min fra Trondheim. Os har mat-butikk og bensinstasjon, så vel som restaurant, flerbrukshall med svømmebasseng, togstasjon som betjener Røros-banen.

Røros Bergstad

For kulturelle innslag og et større servicetilbud kan turen legges til Røros som har blant annet et levende kunsthåndverksmiljø og unike små butikker.

Byen har fått merket for Bærekraftig reisemål, takket være sin systematiske jobbing med å beskytte lokalsamfunnet mot negativ påvirkning fra turisme. Rørosregionen byr på mange unike opplevelser med historisk sus og landlig sjarm. Her kan man blant annet vandre langs kjerreveier etter fortidens gruveindustri og seterdrift, kjøre hest og slede, eller legge turen til Doktortjønna friluftspark ved Rørosmuseet - en flott opplevelse for hele familien.

I tillegg er Røros et kraftsentrum for lokale mattradisjoner og kortreist mat, med en rekke restauranter og spisesteder. Rørosmartnan fyller gatene med liv i februar hvert år. I mars hvert år arrangeres Vinterfestspill i Bergstaden, som er en kammermusikkfestival som samler flere av Nordens beste musikere og kunstnere. Om vinteren går også langdistanse sledehundløpet Femundløpet av stabelen, med Røros både som startpunkt og mål.  I juli/august arrangeres det utendørs musikkteateret Elden som hvert år drar ca 8000 tilskuere/tilhørere.

Tomta

Atkomst

Følg RV30 fra Røros mot Tynset, ca 12 km fra Røros sentrum. Hummelfjell fritidspark er merket til venstre ved innkjøringen til Os sentrum. Kommer du fra Tynset er det avkjøring til høyre etter å ha kjørt gjennom Os sentrum. Fra avkjøringen følger du veien mot Hummelfjell-Hyttegrend i ca. 2 km. Du kommer da til en rundkjøring, ta til høyre i rundkjøringen og følg veien til høyre. Elvhøgdfaret ligger i øvre del av feltet lengst mot sør.

FUNDAMENT
Støpt isolert plate.

VEGGER
Tømmer til inner- og yttervegger i furu. Dimensjon: 155 x 184 mm (6’’). Innvendig overflatebehandlet med Osmo Kongle halvblandet med fargeløs. Utvendig behandlet med Tyrilin Tjærebeis mørk nr 16. 

TAK
Dreide runde takåser i gran (i heltre som kan medføre sprekker), taktro (der det er synlige takåser) glattpanel 28x120 mm, himling (under hems/2. etg) i sprekkpanel furu, overflatebehandlet som vegger. Det benyttes: Profilerte raftsperrer 48x98 mm. Helsveiset miljømembran. Impregnert torvhald og torvhaldskroker. Vindskier med profilmal og impregnerte dekkbord. Integrerte takrenner med nedløp i sort stål. Torv på tak. Rockwool varmtaksløsning med 20 cm isolasjon, i tillegg er det isolasjonsverdi i torv og snø.

GULV
Gulv er basert på støpt dekke og tilfarergulv med furugulv 25x187mm. hardvoksbehandlet og børstet, behandlet med farge Kongle fra Osmo. Tilfarergulv består av: Plastfolie 0,2 mm, 22x98mm strø, 48x48mm lekt, 50 mm Glava proff 34 isolasjon.
Flislagt gulv med varmekabler i vindfang, bad og vaskerom. 

LISTVERK OG UTFORINGER
Glatt listverk og utforinger i furu. Taklist 15x45mm. Gulvlist 15x120mm. Karmlister 15x95mm. Overflatebehandlet med Osmo Kongle halvblandet med fargeløs.

VINDUER OG TERRASSEDØRER
3-lags superenergi glass med argongass fra Røros Dør og Vinduer. Farge Dempet sort.

DØRER
Dobbel ytterdør og boddør fra Røros Dør og Vinduer i Dempet sort. Innerdører: 1-speils heltre furudør, farge Dempet sort. 

UTVENDIGE OMRAMMINGER
Design fra Os Trekultur, høvlet og ferdig tilpasset i fabrikk, farge Dempet sort.

TRAPPER OG REKKVERK
Trapp og returgelenderi furu, type Fjord fra Hagen/Stryntrappa, beiset i Osmo Kongle halvblandet med fargeløs.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra Sigdal, Scala Palett i fargen S7005-Y20R. Integrerte hvitevarer fra Electrolux, kjøl/fryseskap, vinskap, oppvaskmaskin og komfyr med induksjonstopp. Avtrekksvifte med komfyrvakt fra Røroshetta. Heltre benkeplate fra Corinor.

BAD 1.etg:
Dusjnisje med termostatbatteri og sort garnityr, sort wc, sort servant med 120 cm sort innredning med sort ettgrepsbatteri og rundt speil med lys. Fuktstyrt vifte.

BAD 2.etg:
Dusjkabinett med termostatbatteri, vegghengt wc, hvit bolleservant med sort ettgrepsbatteri og rundt speil med lys. Fuktstyrt vifte.

TEKNISK ROM/VASKEROM:
Wc, vaskekum, Vv-bereder, opplegg til vaskemaskin, fordelerskap vann, fuktstyrt avtrekksvifte.

El-INNSTALLASJON:
El-leveranse ihht NEK 400 normen med tillegg, lyspunkter og stikk, brytere i sort utførelse. Belysning, takbeslag, spotskinner og taklamper. Sikringsskap. Komfyrvakt. Overspenningsvern. Brannvarsling. Uttak antenne/tele/data.

VVS:
"Rør i rør"-skap. Lufting over tak. Lekkasjestopper. Bereder 200 l. Utekran.

OPPVARMING:
Peis med stålpipe. Varmepumpe. Varmekabler i vindfang, vaskerom og bad.

SETNINGER/KRYMP:
Alle tømmerhytter har setninger/krymp etter oppføring, og de største bevegelsene vil være i løpet av de 2 første årene etter at hytta er montert. Luftkondisjon i hytta og beliggenhet kan ha noe å si på hvor raskt hytta setter seg.  Eventuelle justeringer utføres i forbindelse med 1 års befaring.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller om du ønsker full salgsoppgave tilsendt.

Privat visning i området og lik hyttemodell etter avtale - ta kontakt med oss!

Kontakt oss

Rune Høistad
Rune Høistad
Selger
Planløsning