til top
Til salgs! Nyoppført hytte på solrik tomt på Røros

Til salgs! Nyoppført hytte på solrik tomt på Røros

Nyoppført tømmerhytte på 74 kvm bruksareal pluss hems. I gangavstand til Røros.

Hytta ligger på en solrik tomt på 809 kvm med godt utsyn mot Røros sentrum, i populære Håneset hyttefelt.

Hyttefeltet har gangavstand til Røros sentrum. Oppkjørte skiløyper som går sammen med Røros sitt store løypenett rett "utenfor døra", og nydelig turterreng sommer som vinter i nærområdet. Røros Alpinsenter, Hummelfjell befinner seg ca 10 min kjøring fra eiendommen.

Røros er et levende samfunn og midt i verdenskulturminnet finner vi et spennende kunsthåndverkmiljø, mange små butikker og flere verkstedsutsalg. Her finnes god dokumentasjon fra gruvedriften med  Slegghaugan, Olavsgruva og Rørosmuseet. I området rundt Røros er det mange muligheter for skiturer, fjellvandring, sport og andre friluftsopplevelser. 

Det er dessuten et meget bredt kulturtilbud med bl.a.: golfbane, bowlinghall, alpinbakke for barn, dagligvarebutikker, kjøpesenter, restauranter, bilverksted ++.

Fra eiendommen har man gangavstand til flere store arrangementer på Røros gjennom året, slik som Rørosmartnan og Femundløpet i februar, Vinterfestspill i mars, Elden på sensommeren, julemarked i desember og flere sykkelritt på vår/sommer.

For mer info, se full salgsannonse her. Hytta formidles av Heimdal Eiendomsmegling.

Vi har tilgang på flere tomter på Røros.

Velkommen til Corneliusveien 34

Nyoppført hytte over to plan med 68 kvm primærrom. Oppført i tradisjonell stil av velrennomerte Røroshytta. Hytta er oppført med tømmervegger og torvtak, og ligger attraktivt til i naturskjønne omgivelser med gode turmuligheter og gangavstand til Røros sentrum med alle fasiliteter. Utedager kan tilbringes på en overbygget vinkelterrasse med utsikt mot sentrum og det er parkering på egen tomt. I tillegg er det mulighet for garasje.

Med beisede overflater og lafte tømmervegger har hytta et tradisjonelt uttrykk med en moderne touch.

Koselig stue

Vinduer på to sider gir en vakker, naturlig lyssetting og en glassdør gjør det lett å gå ut på terrassen.

Stua er lun, romslig og koselig med ekte hyttefølelse.

Hele første etasje, unntatt bad og entré, har furugulv som er behandlet med hardvoksolje i fargen hellegrå.

Åpen kjøkkenløsning

Utformingen av kjøkkenet gir god plass om flere vil lage mat samtidig. Kjøkkenet er fra Sigdal og har integrerte hvitevarer fra Electrolux.

Kjøkkenet ligger delvis åpent med stua, så her kan man lage mat og være sosial på samme tid.

Baderommet er moderne og smakfullt innredet med mørkbeisede tømmervegger og grå fliser med varmekabler på gulvet.

Ta kontakt

For mer info, se full salgsannonse her. Hytta formidles av Heimdal Eiendomsmegling.

Vi har tilgang på flere tomter på Røros.

Adkomst

Enkel adkomst fra Fv 30/Havsjøveien (retning Tynset).  Fra Røros sentrum følger man Osloveien over i Havsjøveien, etter ca 2 km ta til venstre inn Risvollveien, følg Risvollveien til venstre. Etter ca 300 m ta til høyre inn Corneliusveien og følg denne  i ca 300 m, Corneliusveien 34 er på venstre side.