til top

Til salgs! Eksklusiv, nybygget på utsiktstomt i Kyrkjebygdheia, Nissedal

Nyoppført, eksklusiv laftet tømmerhytte med 99 kvm bruksareal, 3 soverom og hems beliggende på idyllisk utsiktstomt i Kyrkjebygdheia, Nissedal.

Hummelfjell har en flott åpen stue/kjøkkendel med gavlvinduer og god takhøyde. Den har tre soverom, bad med sauna, romslig innebod/vaskerom og sportsbod ved inngangspartiet. I hyttas bakkant ligger en praktisk hems. Les mer om modellen Hummelfjell med gavlvinduer her.

I Kyrkjebygdheia er det mange muligheter.

For mer info, kontakt Otterlei Eiendom eller se full salgsannonse her.

Otterlei Eiendom:  Kristian Flåtnes  |  T: 930 33 590  |  @: kristian@otterleieiendom.no

Vakker tømmerhytte med unik romfølelse

Vinduer i hele gavlen som slipper masse lys inn i den åpne stue/kjøkkenløsningen. Tilrettelagt for den beste utsikten og romfølelsen. Dette er en innholdsrik hytte med romslig stue og kjøkken, bad og smarte garderobeløsninger. Tre gode soverom i første etasje, hvorav to av soverommene har doble vinduer med godt utsyn. Hems med gode muligheter for ytterligere sengeplasser. Smart sportsbod ved inngangsparti.

Kyrkjebygdheia - den eventyrlige hyttegrenda

"Øvst i Nissedal, ved naturskjønne Nisser, finn du ei eventyrleg hyttegrend. Velkomne skal dykk vere – til Kyrkjebygdheia!"

Om Kyrkjebygdheia

Med opp til 800 meter over havet gir mange av hyttefeltene deg en slående utsikt over den flotte fjellheimen, og det er ingen problem å komme høyere om du ønsker det.

Nissedal er kjent for sine mange vakre toppturer. Eier du hytte her kan du velge mellom en rekke familievennlige fjellturer til kjente og ukjente turmål.

Naturens badeland

Fra urørt villmark, svafjell og klare vann innover heia til bergsklier og badegryter i «naturens badeland» på Jettegrytene.

Tureldorado

Liker du å jobbe litt for utsikten, finnes det selvsagt røde løyper å velge mellom på storparten av fjellene.

Felles for alle toppene er den majestetiske utsikta du får av Telemark.

Pris

Prisantydning: 5 590 000 kr
Omkostninger: 100 785 kr
Totalpris: 5 690 785 kr

Omkostninger: Dokumentavgift, tinglysningsgebyr, oppmåling/fradelingsgebyr og tilkopling til kommunalt vann- og avløp.

Nøkkelinfo:
Hytte
Eier (selveier)
2 p-plasser
Bruksareal: 99 kvm
Tomteareal: 1 168 kvm
Grunnflate: 128 kvm
Byggeår: 2022
Soverom: 3
Meter over havet: 789 moh

Atkomst

Fra Sørlandet, Vestfold og Grenland kjører du til Treungen og videre mot Vrådal langs Nisser. Ca halvveis kommer du til Nissedal med skilting opp til Høgre mot Kyrkjebygheia.

Fra Drammen/Oslo kjører du E 134 til Brunkeberg og tar av mot Vrådal. I Vrådal, følg skilt mot Arendal/Treungen.Kjør til Nissedal og følg skilt opp til Kyrkjebygheia.

Om Røroshytta

Røroshytta har lang tradisjon med produksjon av hytter i høy kvalitet.

Røroshytta har sin arkitektoniske forankring i området rundt Røros. Denne arven stiller høye krav til oss. I vakre, men værharde omgivelser har folk levd i hus av solid Rørostømmer i mange generasjoner. Vi leverer laftekvalitet av ypperste sort i en lavmælt stil med rene, vakre og funksjonelle linjer.

Vi kombinerer gamle håndverkstradisjoner med nye industrialiserte produksjonsmetoder som gir tradisjonsrike hytter med  moderne byggteknisk kvalitet.

Ta kontakt

For mer info, ta kontakt med Otterlei Eiendom eller se full salgsannonse her.

Otterlei Eiendom:  Kristian Flåtnes  |  T: 930 33 590  |  @: kristian@otterleieiendom.no