til top
Vakker, nyoppført hytte i gangavstand til Røros sentrum

Vakker, nyoppført hytte i gangavstand til Røros sentrum

Nyoppført hytte i sentralt og pent beliggende hyttefelt i naturskjønne omgivelser i Håneset på Røros. Gangavstand til vakre Røros sentrum med alle fasiliteter. Flott turterreng rett utenfor hyttedøren. OPPDATERT! Hytta selges med møblement - til samme pris!

Kontakt oss for å avtale privat visning.

Dette er ei koselig og overraskende romslig hytte. Den inneholder en romslig hall med inngang til vaskerom/wc, stue/ spisestue/kjøkken i åpen løsning, tre soverom og en praktisk hemsløsning.

Hytta har noe av kvalitetene til ei stor hytte med romslige og luftige fellesrom, samtidig som den er arealeffektiv og kompakt i soveromsdelen. En gjennomtenkt og god planløsning med et karnapp i stuen bryter opp fasaden på et dempet vis og gir hytta et klassisk, men oppdatert eksteriøruttrykk. 

Prisantydning: 4 490 000 kr
Omkostninger: 114 342 kr
Totalpris: 4 604 342 kr

Hytta selges ferdig innredet med det man trenger for å flytte inn og ta hytta i bruk, møbler, senger, dyner, puter, sengetøy, serviser, glass, bestikk, kaffetrakter, støvsuger osv.

Ønsker du mer info? Kontakt oss, så sender vi salgsoppgave.

 

Nøkkelinfo

Corneliusveien 10, 7374 Røros

Bruksareal: 95 kvm bra-u
Grunnflate: 97 kvm
Tomteareal: 792 kvm (eiet)
Byggeår: 2022
Soverom: 3
Bad: 1
Meter over havet: 650

Omkostninger: Dokumentavgift, tinglyst skjøte og pant, samt tilkobling vann, avløp og strøm.

Matrikkelinformasjon:
Kommunenr.: 5025
Gårdsnr.: 132
Bruksnr.: 1778

Om tømmer

- Røroshytta bruker lamelltømmer. Det gir tømmer av høy byggteknisk kvalitet, tømmer som er sterkt og stabilt med minimalt med vridninger. Det resulterer i jevn overflate og få sprekker i tømmeret.

- Røroshytta bruker godt nedtørket tømmer. Det gir tettere og mer stabile bygg med mindre synk.

- Røroshytta har i samarbeid med SINTEF utviklet en særegen profil, knutegeometri og tetteløsning for laft. Dette har gitt Røroshytta et av markedets tetteste laftebygg.

- Løsningen er trykktestet og viser at våre hytter gir funksjonalitet og komfort som borger for et godt hytteliv.

Fasade front

Hytta har plass til det meste, men legger seg nøytralt i terrenget.

Åpen kjøkkenløsning og god takhøyde i stua

Hytta inneholder en romslig hall med inngang til vaskerom/wc, stue/ spisestue/kjøkken i åpen løsning, tre soverom og en praktisk hemsløsning.

3 soverom

2 soverom med plass til dobbeltseng og praktisk oppbevaring i arealet under den nedsenkede hemsen. 1 soverom med plass til familiekøye.

1 bad og 1 vaskerom/teknisk

1 romslig bad og 1 vaskerom/teknisk rom med toalett med direkte inngang fra vindfang.

Romslig hems

Romslig hems. Midtpartiet er nedsenket slik at stigen opp til hemsen er kort og lett å komme opp. I tillegg gir det ståhøyde midt på hemsen. Hemsarealet er ikke medregnet i boarealet.

Arealet under hemsen er utnyttet til praktisk oppbevaring på to av soverommene.

Håneset

Sentralt og pent beliggende hyttefelt i naturskjønne omgivelser. Håneset ligger i Hånesåsen på Røros, og har gangavstand til sentrum med alle fasiliteter. Flott turterreng rett utenfor hyttedøren. Milevis av turløyper sommer som vinter. Om vinteren får dere oppkjørte skiløyper som går gjennom hyttefeltet, og går sammen med Røros sitt oppkjørte løypenett, der dere har uendelig med skiløyper som bl.a. går opp til de populære turistmålene Skistuggu og Avholdshytta.

På Røros finner en alle fasiliteter og servicefunksjoner som butikker, kafeer, restauranter, post, vinmonopol etc. Røros har et bredt aktivitets- og kulturtilbud og er blitt kåret til Norges beste kulturkommune 6 år på rad. Tilbudene er mange, f.eks.: alpinbakke for barn i sentrum, golfbane, flerbrukshall med klatrevegg, treningssentre, badeanlegg på Røros Hotell og et flust med merkede turløyper både sommer og vinter.

Røros Bergstad

Byen har fått merket for Bærekraftig reisemål, takket være sin systematiske jobbing med å beskytte lokalsamfunnet mot negativ påvirkning fra turisme. Rørosregionen byr på mange unike opplevelser med historisk sus og landlig sjarm. Her kan man blant annet vandre langs kjerreveier etter fortidens gruveindustri og seterdrift, kjøre hest og slede, eller legge turen til Doktortjønna friluftspark ved Rørosmuseet - en flott opplevelse for hele familien.

I tillegg er Røros et kraftsentrum for lokale mattradisjoner og kortreist mat, med en rekke restauranter og spisesteder. Rørosmartnan fyller gatene med liv i februar hvert år. I mars hvert år arrangeres Vinterfestspill i Bergstaden, som er en kammermusikkfestival som samler flere av Nordens beste musikere og kunstnere. Om vinteren går også langdistanse sledehundløpet Femundløpet av stabelen, med Røros både som startpunkt og mål.  I juli/august arrangeres det utendørs musikkteateret Elden som hvert år drar ca 8000 tilskuere/tilhørere.

Flott tomt i etablert hyttefelt

Atkomst

Bilvei helt frem. Oppstillingsplasser på tomta. NB! Corneliusveien er ikke fullstendig tegnet inn på Google Maps.

Hytta ligger på nedsida av veien. Den er mørkebrun og er merket med et skilt det står Røroshytta på.

FUNDAMENT
Støpt isolert plate.

VEGGER
Tømmer til inner- og yttervegger i lamell furu. Dimensjon: 155 x 184 mm (6’’). Innvendig overflatebehandlet med Osmo Kongle.  Utvendig behandlet med Tyrilin Tjærebeis nr 16 Mørk.

TAK
Dreide takåser i gran. Taktro 28 x 145 mm slettpanel, Rockwool markplater 50mm. Profilerte raftsperrer 48 x 98 mm. Helsveiset miljømembran. Impregnert torvhald og torvhaldskroker. Vindskier med profilmal og impregnerte dekkbord. Dreneringsrør med takgjennomføring. Rockwool torvtaksplate 150mm. Takrennenedløp i sort stål. Torv til tak. Under hems/etasjeskille: sprekkpanel furu.

GULV
Gulv er basert på støpt dekke og tilfarergulv. Dampsperre, plastfolie 0,2 mm, 22x98mm Strø, 48x48mm lekt, 50 mm Glava proff 34 isolasjon.
Flislagt gulv med varmekabler i vindfang, bad og vaskerom. Øvrige gulv har furugulv 20x 142 mm hardvoksbehandlet, børstet Kongle.

LISTVERK OG UTFORINGER
Glatt listverk og utforinger i furu. Taklist 15x45mm. Gulvlist 15x70mm. Karmlister 21x95mm. Overflatebehandlet med Osmo Kongle.

VINDUER OG TERRASSEDØRER
2- og 3 lags superenergi glass med argongass.  Farge Grå NCS S7502-Y.

DØRER
Ytterdør fra Røros Dør og Vinduer: Bygdøy, farge Grå NCS S7502-Y. Innerdører: Harmonie Olav 3-speils furudør, farge Grå NCS S7502-Y 

UTVENDIGE OMRAMMINGER
Fra Os Trekultur,  farge Grå NCS S7502-Y.

TRAPPER OG REKKVERK
Sambatrapp og returgelender i furu, beiset i Osmo Kongle.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra Sigdal, Scala i fargen Grå NCS S7502-Y. Integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr med induksjonstopp og ventilator.

BAD:
Dusjkabinett med termostatbatteri, wc, servant med 90 cm hvit innredning med ettgrepsbatteri og speil. Fuktstyrt vifte.

TEKNISK ROM:
Vv-bereder, wc, vaskekum, opplegg til vaskemaskin, el-skap og dbl-skap.

El-INNSTALLASJON:
El-leveranse ihht NEK 400 normen (lyspunkter og stikk, brytere i sort utførelse). Belysning (takbeslag). Sikringsskap. Komfyrvakt. Overspenningsvern. Brannvarsling. Uttak antenne/tele/data.

VVS:
 "Rør i rør" skap. Lufting over tak. Lekkasjestopper. Bereder 200 l. Utekran.

OPPVARMING:
Pipe, peisovn med gulvplate. Varmepumpe. Varmekabler i hall, vaskerom og bad.

SETNINGER/KRYMP:
Alle tømmerhytter har setninger/krymp etter oppføring, og de største bevegelsene vil være i løpet av de 2 første årene etter at hytta er montert. Luftkondisjon i hytta og beliggenhet kan ha noe å si på hvor raskt hytta setter seg.  Eventuelle justeringer utføres i forbindelse med 1 års befaring.

KOMMUNALE AVGIFTER:
Hytta er nybygd. Det er derfor ikke beregnet kommunale avgifter på eiendommen ennå. Dette tilkommer fra Røros Kommune, og kommunale avgifter som kjøper må påregne er eiendomsskatt og gebyr for vann og avløp samt forbruk av dette. I tillegg kommer renovasjonsavgift og feiegebyr.

VELFORENING:
Det er etablert veiforening i hyttefeltet. Her er det pliktig medlemskap, og den driftes av hytteeierne. Veiforeningen står for vedlikehold av vei og brøyting hele året. Avgift som skal dekke brøyting for sesongen 2022-2023 er i årsmøtet i april 2022 vedtatt til 850,-

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller om du ønsker full salgsoppgave tilsendt.

Privat visning etter avtale - ta kontakt med oss!

Kontakt oss

Inger Helene Heier
Inger Helene Heier
Selger
Planløsning

Skravert område viser hemsen. Hemsen har atkomst via en stige mellom soverom 1 og 2.