til top
Orreleikåsen i Vrådal

Orreleikåsen i Vrådal

Mesterhytta Byggpartner tilbyr prosjekterte hytter til salgs i idylliske, vakre Orreleikåsen i helårsdestinasjonen Vrådal.

Orreleikåsen hyttefelt består av 114 store og flotte selveide tomter. Prosjektet presenteres av Mesterhytta Byggpartner som er forhandler av Røroshytta.

Hyttefeltet ligger meget solrikt til på en åsrygg under de høyereliggende fjellene og i gangavstand til skisenteret og badeplasser i Vrådal. Dette er en ypperlig helårsdestinasjon for deg som søker både et idyllisk hytteliv og en aktiv livsstil, med enkel tilgang til både naturen og de mange fasilitetene i nærheten.

Les mer på: www.orreleikasen.no 

Røroshytta

Mesterhytta Byggpartner leverer bla. hytter fra Røroshytta til dette prosjektet. Hyttene kan leveres nøkkelferdige eller klare for egeninnsats.

Velg hyttemodell

I Orreleikåsen kan du velge mellom flere av våre modeller. Hyttefeltet har tomter i ulike størrelser, så du kan finne ei Røroshytte som passer deg og dere.

Rett ved skisenteret
Idyllisk i Vrådal

Landskapet her består av høye fjell, frodige skoger, rolige innsjøer og grunne, barnevennlige strender.

Helårsdestinasjon

Vrådal er en bygd i Kviteseid kommune i Telemark.

Med bare 2-3 timers kjøretid unna Kristiansand, Skien, Arendal og Oslo er Orreleikåsen, Vrådal den perfekte destinasjonen for deg som ønsker hytte- og friluftsliv hele året.

Byggetrinn 1 er i gang

Tomtearbeidet i byggetrinn 1 av prosjektet er igangsatt.

Ta kontakt

Randi Lersveen
Randi Lersveen
Selger