til top
Høst - tid for hyttekos i et lunt interiør

Høst - tid for hyttekos i et lunt interiør

Når skog og fjell skyter rundt seg med nydelig farger, trekker vi oss inn i lune ullgensere og pakker oss inn i myke pledd. Nå er det tid sammen på hytta som står i fokus. Vi samles rundt spisebordet og fyrer i peisen. Tid for å senke skuldrene og nyte livet.

Trekk naturen inn

Naturen trekker oss ut i fint klart høstvær og hyttas lunhet og varme lokker oss hjem igjen på ettermiddag og kveld. Naturen har alltid vært viktig for oss i Skandinavia og vi ønsker å ta den med oss inn i hyttene våre. Innreder du hytta i fargeskalaen fra ild, jord, luft og vann oppleves den både større, lunere og ikke minst varmere. 

Tenk på rommene i hytta som en forlengelse av hverandre. De store flatene i en hytte som vegger, tak, gulv, listverk, dører og vinduer er viktige og dominerende elementer i en hytte. Så når du skal velge hyttas overflater som tømmerveggene er det smart å tenke på hytta som en helhet.  Velg interiørløsninger som flyter i hverandre og passer godt sammen. Dette vil skaper helhet og gir en harmonisk hytte. En «rød tråd» gjennomgående i hytta skaper ro. 

Lunt og harmonisk

Velger du samme farge på vegg, gulv og tak får hytta et rolig og stilrent uttrykk. Alle overflater glir i hverandre. 

Naturlige og varme materialer

En sofa trukket i ullstoff skaper en lun og varm hyttefølelse. Velger man puter og pledd i naturmaterialer vil disse være med på å gjøre interiøret koselig. Kombiner gjerne sofa og stuebord sammen med en eller flere gode lenestoler som innbyr til den gode samtalen og tid sammen. Levende lys, lykter og peiskos er elementer som gjør hytta til et lunt oppholdssted på høsten.