til top
Røroshytta Innlandet

Røroshytta Innlandet

Røroshytta Innlandet er en stolt forhandler av tømmerhytter fra Røroshytta.

Røroshytta Innlandet er et heleid datterselskap i konsernet Nordbohus Innlandet og var den første forhandleren til Røroshytta. Vi har mer enn 35 års erfaring med bygging av bolig og unik lokalkunnskap om hyttebygging og destinasjoner i Innlandet.

Vi i Røroshytta Innlandet hjelper deg gjerne med å realisere dine planer om ny hytte. Fordelen med å velge en lokal hytteleverandør er at vi kjenner området godt og vet hvilke hytter som egner seg for hvilken tomt.

Trygghet for kunden

Med våre avanserte digitale prosjekteringsverktøy kan vi legge inn detaljert informasjon om deres tomt, slik at dere kan velge, tilpasse og designe hytta optimalt mtp. tomtas utforming, utsikt, atkomst, lys og solforhold tidlig i prosessen.

På denne måten kan vi gi dere en individuell tilpasning av hytta som få andre tilbydere har mulighet til, slik at dere får et detaljert og godt beslutningsgrunnlag.

Vi samarbeider tett med produksjon og hovedkontor på Røros gjennom hvert enkelt av våre prosjekt slik at du som kunde får en profesjonell og ryddig prosess frem til ferdig realisert hytte.

Én kontraktspart eller egeninnsats - eller noe i mellom

Med ei hytte fra Røroshytta kan du tilpasse den slik at den passer perfekt for dine behov og ditt budsjett.

Du kan til og med velge om du ønsker å få hytta levert nøkkelferdig og innflytningsklar med oss som eneste kontraktspart, om du vil være byggherre selv på deler av prosjektet og inngå enkeltstående avtaler direkte med egne leverandører - eller om du vil gjøre egeninnsats på bygget.

Tomter til salgs!

Vi tilbyr tomter på attraktive destinasjoner i Innlandet og bistår med utvelgelse og kjøp av hyttetomt.

Utover de tomteområdene vi har lagt ut her, så har vi tilgang til tomter gjennom vårt kontaktnett. Fortell oss hva du er på utkikk etter, så skal vi gjøre et søk for deg.

Hafjell - Storsteinlia

Bringsfjellet Panorama

Sør-Fron - Tapptjern

Gålå - enkelte tomter

Nyhetsbrev

Meld deg som interessent til vårt nyhetsbrev.

Vi sender ca hver annen måned ut nyhetsbrev til interessenter om ting som skjer i vårt område. Det være seg tidlig varsling om tomteområder, nytt om hyttemodeller, inspirasjon og generell informasjon om Røroshytta.

For å få tilsendt vårt nyhetsbrev, send en e-post til: tommy.evenrud@roroshytta.no

Grunneier?

Er du grunneier med hyttetomter hvor du tenker at Røroshytta kan passe inn, så ta kontakt med oss for å se på muligheter.

Kontakt oss

Kontor og besøksadresse:
Østre Totenveg 109B på Gjøvik.

Vi kan også avtale å møtes på Røroshyttas visningshytte på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta eller et annet sted på Østlandet eller i Innlandet.

Mye kan løses også over telefon eller Teams.

Ring eller mail oss for en hytteprat!

Tommy Evenrud
Tommy Evenrud
Daglig leder Røroshytta Innlandet