til top
Røroshytta BVT AS

Røroshytta BVT AS

Røroshytta BVT er en erfaren hytteforhandler som selger Røroshyttas vakre tømmerhytter i Buskerud, Vestfold og Telemark.

Vi holder til i Vikersund og leverer til Buskerud, Vestfold og Telemark. Ring oss eller ta turen innom så hjelper deg gjerne med å se på ulike løsninger sammen.

Nøkkelferdig eller selvbygger?

Vi har kunden i sentrum gjennom prosessen. Med ei hytte fra Røroshytta så kan vi tilpasse hytta til kunden. Dette gjelder både leveringsgrad, tilpasning av tegningene og tilvalgsmuligheter.

Du kan velge om du ønsker å få hytta levert nøkkelferdig og innflytningsklar med oss som eneste kontraktspart, om du vil gjøre en egeninnsats selv og inngå enkeltstående avtaler direkte med egne leverandører.

Les mer om byggeprosessen her.

Tilpasning og tilvalg

Ut i fra våre standardmodeller, så kan vi tilpasse tegningene så hytta passer dine ønsker og reguleringsbestemmelsene for tomta. Du har mulighet til å velge andre farger, materialer og modeller på alt fra dører og listverk til kjøkken og peis.

Vi har lang erfaring med oppføring av hytter og rådgir deg gjerne.

Vi samarbeider tett med produksjon og hovedkontor på Røros gjennom hvert enkelt av våre prosjekt slik at du som kunde får en profesjonell og ryddig prosess frem til ferdig realisert hytte.

Tomter til salgs

Er du på utkikk etter tomt?

- Bergstølhovda i Ål

- Steintjønn Hyttegrend i Vegglifjell, Rollag

- Turufjell i Flå

- Tiurleiken i Nore og Uvdal

Ta kontakt for andre aktuelle områder. Vi har tilgang til attraktive tomter i både Buskerud, Vestfold og Telemark.

 

Grunneier?

Er du grunneier med hyttetomt(er) i Buskerud, Vestfold eller Telemark? Hvis du tenker at Røroshytta kan passe inn i ditt område, så ta kontakt for å diskutere mulighetene for et samarbeid.

Kontakt oss

Kontor og besøksadresse:
Hovedveien 9 i Vikersund

Vi kan også avtale å møtes på Røroshyttas visningshytte på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta eller et annet sted i vårt område.

Mye kan løses også over telefon eller Teams.

Ring eller mail oss for en hytteprat!

 Anders Bjerregaard
Anders Bjerregaard
Selger Røroshytta BVT
Eystein Ranheim
Eystein Ranheim
Daglig leder Røroshytta BVT