til top
Til salgs! Prosjektert hytte på Bringsfjellet Panorama

Til salgs! Prosjektert hytte på Bringsfjellet Panorama

Prosjektert, flott tømmerhytte på 120 kvm bruksareal og 3 soverom beliggende på Bringsfjellet Panorama, i fjellet mellom Heidal og Lalm.

Hummelfjell har en flott åpen stue/kjøkkendel. Den har tre soverom, bad med plass til sauna og en romslig innebod. I hyttas bakkant har vi fått inn vår funksjonelle senkede hems. Les mer om Hummelfjell med gavlvinduer her.

Ønsker du informasjon om hva som er med i standard leveransen er det bare ta kontakt.

Hytta vil bli tilpasset etter gjeldene reguleringsbestemmelser eller kundens ønsker.

I samarbeid med grunneier/megler kan vi tilby nøkkelferdige hytter i dette fantastiske området.
Hytta som fremgår i annonsen er et eksempel på hva som kan bygges. Du står fritt til å velge en av våre hyttemodeller.

Priser på tomtene er fra 850 000 kr - 879 000 kr. Priser de på forskjellige tomtene kan legges fram av selger og megler. Megler er: Gunn Torill Jotun - tlf 991 02 500

For mer info: Kontakt oss eller se full salgsannonse her.

Modell Hummelfjell med gavlvinduer

Om Bringsfjellet Panorama

Bringsfjellet Panorama ligger fritt og fint til på nesten 1000 m høyde, i fjellet mellom Lalm og Heidal. Dette vil være et utrolig fint utgangspunkt for turer i flott natur, hele året. Her er det et utall av muligheter for friluftsliv og rekreasjon. I området er det en fantastisk solgang, og etter uttynning av skog er det fin utsikt. Innover mot Bringen finner du flere vann med fiskemuligheter, og dette er også et område for den som er glad i jakt. Innover på Bringen og i Bøneslia er det flotte grusveier som egner seg godt for å oppleve naturen fra sykkelsetet.

Litt lenger fram på Heidalsskogen ligger et fint utbygd lysløypeanlegg, og det er kun en kort kjøretur opp til alpinanlegget på Lemonsjøen. Om sommeren kan du også delta på spektakulære raftingturer i Sjoa elva. Ellers byr både Heidal og Vågå på en mengde kulturopplevelser. Det er også en oppblomstring innen matopplevelser - og da særlig med fokus på lokale matvarer og kortreist mat. I Bjølstadmo finner du lokalt ysteri og bakeri som har egen kafe med utsalg. Dagligvarebutikk både i Bjølstadmo og på Lalm - ca ti min. fra hytteområdet.

Vakker tømmerhytte med unik romfølelse

Vindusplassering og planløsninger kan tilpasses og vi strekker oss langt for å innfri individuelle ønsker og behov så lenge det er teknisk mulig.

Pris

Prisantydning: 4 390 000 kr
Omkostninger: 0
Totalpris: 4 390 00 kr

 

Leveres iht. nøkkelferdig leveransebeskrivelse. Tomt, betong og gravearbeider er ikke inkl. i pris. 
Omkostninger på tomt kommer i tillegg.

 

Atkomst

3t 45min fra Oslo. (300 km)
2t 30 min fra Hamar (180 km)
1t 45 min fra Lillehammer (125 km)

Helårsvei opp til feltet. 
NB! Bom

Om Røroshytta

Røroshytta har lang tradisjon med produksjon av hytter i høy kvalitet.

Røroshytta har sin arkitektoniske forankring i området rundt Røros. Denne arven stiller høye krav til oss. I vakre, men værharde omgivelser har folk levd i hus av solid Rørostømmer i mange generasjoner. Vi leverer laftekvalitet av ypperste sort i en lavmælt stil med rene, vakre og funksjonelle linjer.

Vi kombinerer gamle håndverkstradisjoner med nye industrialiserte produksjonsmetoder som gir tradisjonsrike hytter med  moderne byggteknisk kvalitet.

Ta kontakt

For mer info, ta kontakt eller se full salgsannonse her.

Kontakt oss

Tommy Evenrud
Tommy Evenrud
Daglig leder Røroshytta Innlandet