til top
Til salgs! Prosjektert hytte på eksklusiv tomt i Hemsedal

Til salgs! Prosjektert hytte på eksklusiv tomt i Hemsedal

Prosjektert, flott tømmerhytte på 120 kvm bruksareal og 3 soverom beliggende på vakre Eikrestøllie i Hemsedal.

Hummelfjell har en flott åpen stue/kjøkkendel. Den har tre soverom, bad med plass til sauna og en romslig innebod. I hyttas bakkant har vi fått inn vår funksjonelle senkede hems. Les mer om Hummelfjell med gavlvinduer her.

Det vil også være muligheter for å bygge andre modeller fra Røroshytta på tomtene.

For mer info: Kontakt oss eller se full salgsannonse her.

Modell Hummelfjell med gavlvinduer

Om Eikrestøllie

Eikrestøllie ligger ved Eikrestølane øst i Hemsedal kommune, på sørsiden av Storevatn. Området ligger i en slak skogkledt li ca. 870 meter over havet, sammen med noen støler og spredt fritidsbebyggelse. Alle tomtene har flott utsikt til blant annet Storevatn, Nibbi, Skogshorn, Veslebotnskarvet, Løkjestølane, Jordheimstølane, Markegardslie, Jonsstølane og Lykkja. Noen tomter har også utsikt til Totten, som Hemsedal Skisenter ligger på baksiden av.

Det er stier, grusveier og løypenett i området for aktiviteter og friluftsliv hele året. Vinterstid kan man gå på ski fra hytteveggen via bilvei oppover mot  Blomeslettane, et snøsikkert knutepunkt for preparerte skiløyper i Hemsedal. Derfra har man flere alternativer: mot Gravset skistadion, ned i bygda og videre til skisenteret, Grøndalen og Hemsedalsfjellet. Eller inn på Golsfjellet, hvor det også er milevis med preparerte skiløyper.

Sommerstid kan man gå eller sykle så langt man ønsker, og nærheten til Storevatn innbyr til vannaktiviteter som bading, fisking og padling.

Populære toppturer til for eksempel Skogshorn og Nibbi er tilgjengelig året rundt. Med denne beliggenheten kan man se an været fra hyttevinduet før dagen planlegges.

Vakker tømmerhytte med unik romfølelse

Vindusplassering og planløsninger kan tilpasses og vi strekker oss langt for å innfri individuelle ønsker og behov så lenge det er teknisk mulig.

Pris

Prisantydning: 7 750 000 kr
Omkostninger: 80 335 kr
Totalpris: 7 830 335 kr

Prisen er inkludert nøkkelferdig hytte med såle inkl. tomt.
Verdi pakke på kjøkken 150 000 kr
Jøtul peisovn
Terrasse ihht tegning
Tomtepris: 2 950 000 kr

Tillegg: Graverarbeid. Eventuelle omkostninger kommer i tillegg.

Omkostninger:
2,5% dokumentavgift
Gebyr skjøte 585 kr (som minimum)
+ tilkobling for vei: 6000 kr

Atkomst

Navigasjon: Benytt “Eikrestølvegen 389” i Hemsedal. Ca. 120 meter før du kommer frem er det et skilt på andre siden av veien. Det skiltet står mellom tomt nr. 5 og 6.

Kjøreanvisning: Fra Kiwi på Ulsåk, følg Lykkjavegen mot Lykkja i ca. 8 km. Ta til høyre inn Ålruststølvegen (ved avfallskontainerne). Nå gjenstår det ca. 4,9 km. Ta første til venstre inn på Eikrestølvegen, og hold til venstre i neste veikryss. Kjør ca. 1.000 meter forbi Bergastølen til du kommer til et nytt veikryss. Da har du kommet fram, og du ser tomteskiltene for nummer 4 til 7 på andre siden av veien. Skilt og sti til tomtene 1 til 3 finner du litt lenger ned i Eikrestølvegen.

Om Røroshytta

Røroshytta har lang tradisjon med produksjon av hytter i høy kvalitet.

Røroshytta har sin arkitektoniske forankring i området rundt Røros. Denne arven stiller høye krav til oss. I vakre, men værharde omgivelser har folk levd i hus av solid Rørostømmer i mange generasjoner. Vi leverer laftekvalitet av ypperste sort i en lavmælt stil med rene, vakre og funksjonelle linjer.

Vi kombinerer gamle håndverkstradisjoner med nye industrialiserte produksjonsmetoder som gir tradisjonsrike hytter med  moderne byggteknisk kvalitet.

Ta kontakt

For mer info, ta kontakt eller se full salgsannonse her.

Kontakt oss

 Anders Bjerregaard
Anders Bjerregaard
Selger Røroshytta BVT
Eystein Ranheim
Eystein Ranheim
Daglig leder Røroshytta BVT