Gå til innholdet

Røroshytta på Instagram

Instagram har over 200 millioner aktive brukere, og over 60 millioner bilder lastes opp hver dag. Røroshytta er selvfølgelig også på Instagram. Vi synes Instagram er underholdende, inspirerenede og vi liker at man kan drømme seg bort i bilder. Samtidig som vi får inspirasjon ønsker vi å inspirere deg med våre og andre hytteiere sine Røroshytta bilder.

Det er helt opp til deg selv hvordan du ønsker å bruke Instagram. Man kan følge familie og venner og finne bilder av det du er interesser i. Hytteliv, mote, mat og ikke minst kan man finne mange fine Røroshytter. Det er enkelt å kommunisere med bilder, og et bilde kan si mer en tusen ord. Kanskje ønsker du ikke selv å dele så mange bilder, men likevel følge andre. Konto eller ei så kan du se våre bilder her.  Du kan også se de siste bildene som er tagget #Røroshytta nede til høyre på nettsiden vår. Følg oss @roroshytta.

Hva er egentlig Instagram?

Det er en kamera og bildedelings-applikasjon som gjør det enkelt å dele bilder med andre. Appen fungere ved at man tar et bilde, enten direkte fra telefonen, eller henter bildet fra biblioteket. Man kan også redigerer bilde og man kan legge ved en tekst som beskriver bilde. Når man har delt bildet, kan andre kommentere og like.

 

Hashtags

For å finne fram i alle bildene, er det viktig å bruke hashtags. En hashtag er symbolet # og brukes inntil et eller flere ord, som du kan skrive under Instagram-bildet ditt. Hashtags er for å identifisere emner, og for å kunne lete frem lignende bilder.

Eksempel #Røroshytta

#Røroshytta vil da bli en slags link etter at bildet er publisert. Klikker du på den linken finner du mange andre Røroshytta bilder. Derfra kan du gå inn og klikke «liker» på dine bilde favoritter, og mest sannsynlig får du en liker tilbake.

 

 Hvis du ikke allerede er på Instagram er det veldig enkelt å komme igang.

 

  1. Last ned Instagram-appen for Apple iOS fra App Store, for Android fra Google Play eller for Windows Phone fra Windows Phone Store.
  2. Når appen er installert, trykker du på  for å åpne den.
  3. Trykk på Registrer med e-postadresse for å registrere deg med e-postadressen din, eller Registrer deg med Facebook for å registrere deg med Facebook-kontoen din.
  4. Hvis du registrerer deg med e-postadressen din, må du opprette et brukernavn og passord, fylle ut profilinformasjonen din og trykke på Ferdig. Hvis du registrerer deg med Facebook, blir du bedt om å logge på Facebook-kontoen din hvis du er avlogget.


Vi håper å "se" deg på Instagram.

Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Oppdatert
Velg hytte