til top
Huset som gir den gode følelsen

Huset som gir den gode følelsen

Lyst til å bo i et tømmerhus? Røroshytta leverer både hytter og hus.

Vi tilbringer det meste av tiden vår innendørs og derfor er det så viktig for vår helse og velvære at denne tiden tilbringes i et sunt bygg med god inneluft. Tømmervegger puster naturlig, da den ikke inneholder plast eller andre kunstige byggematerialer. Studier viser at inneluften i tømmerhus er meget god og ren. Bra for alle – ikke minst for astma og allergikere. Det føles godt å puste i et tømmerhus.

Tradisjon

Tradisjonelt tømmerhus

Naturlig tømmer har utmerket isoleringsevne og utjevner variasjoner i temperaturer og fuktighet i de ulike årstidene på en utmerket måte. Tømmerveggene har en naturlig svalende effekt på varme dager, mens de på kalde dager bidrar til oppvarming. Bomiljø fremmer velvære.

Tre er et økologisk og vakkert materiale som er med på å gi hjemmet ditt personlighet. La pulsen synke, slapp av og ha det bra hjemme.

Moderne

Moderne tømmerhus

Våre laftede hus oser av sjel og tradisjon og særpreg.

Røroshytta sine hytter og hus bygges for å vare og vil stå i generasjoner. La dine etterkommere arve idyllen i laftebygget.

Flere av våre hyttemodeller kan tilpasses boligstandard. I arkivet har vi tegninger av forskjellige kundetilpassede hus vi har levert, så ta kontakt med en av våre selgere for en uforpliktende og hyggelig prat.