Gå til innholdet
Røroshytta-Nyberget-Foto-Esten-Borgos-(18)_1280x720

Kvalitet i særklasse

Røroshytta har dype røtter i lokal tradisjon. Den nådeløse vinterkulda på Røros har vært en streng rettesnor for hyttenes kvalitet, og hvis du vandrer gatelangs på Røros vil du garantert finne igjen mange av de arkitektoniske detaljene som kjennetegner våre hytter. 
Denne arven er vi stolte av, og den stiller høye krav til oss. I vakre, men værharde omgivelser har folket på Røros i generasjoner levd i hus av solid tømmer. Tradisjonen tro leverer vi ypperste laftekvalitet i en lavmælt stil med rene, vakre og funksjonelle former.

Skrekkhistoriene om tømmerhytter er mange, men i Røroshytta garanterer vi tette bygg. Vårt laminerte tømmer og vår egen SINTEF testede knute gjør at tømmeret ikke vrir seg og du oppnår et helt tett bygg. 

Tømmeret

Vi bruker det beste og mest moderne tømmer. Vårt tømmer er margdelt og laminert. Det betyr at den harde og bestandige kjernen vender ut. Det gir et formfast og forutsigbart laftetømmer nesten helt uten sprekker. Det gir muligheter for store lengder og dermed ingen eller svært få skjøter. Den tekniske kvalitet på tømmeret er uovertruffen. Andre viktige momenter er lavere produksjonskostnad og økt kapasitet.

Vi leverer tømmer følgende dimensjoner (netto byggemål):  155*184 mm og  194*255 mm. Valg av tømmer avhenger av byggets størrelse og byggeforskriftene. Vår nye 155*184 mm er trolig det eneste 6" tømmer i markedet som oppfyller nye krav  En fullstendig oversikt finner du her.

 

Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Velg hytte