Gå til innholdet

Eldre modeller

Vi får fra tid til annen forespørsler på modeller som var presentert i tidligere kataloger. Her kan du se noen av disse.
Sjekk ut tidligere katalog her


pdf Ol-kanelesa
Dette er Røroshyttas bestselger! Praktisk planløsning med to eller tre soverom. Stor gang som er åpen mot stue. Integrert kjøkken- og stueløsning. Svalgang og overbygd terrasse er inkludert oggir god og skjermet uteplass. Kan leveres i flere planløsninger. Terrassen kan forlenges mot pristillegg.

pdf Nyberget

Nyberget er vår minste oppstuggu – en liten, men svært harmonisk modell inspirert av typiske gamle seterstugguer fra Røros-traktene og Østerdalen. Stort kjøkken med god spiseplass. Soverom og ei lita ekstra stue i andreetasjen. 


pdf Lossius

Ei innholdsrik oppstuggu med 2 stuer og integrert kjøkken. Adskilt dusj/badstu, bad og ekstra WC. Overbygd terrasse. Egen boenhet
i 2. etg med stue/soverom, eget bad og balkong. Kan fåes i ulike planløsninger med bl.a. 3, 4 el 5 soverom. Det finnes en rekke oppgraderingsvalg og muligheter. 


pdf Lorentz

Innholdsrik hytte med overbygd inngang i tradisjonsrik byggeskikk. Tre soverom, stor gang åpen mot stua, åpen kjøkken- og stueløsning, badstu og bod. Se også Johannes på neste side.


pdf Litj-Kari

Litj-Kari er ei hytte med to soverom og sovehems med vindu. Åpen stue- og kjøkkenløsning og bod i inngangspartiet gjør modellen svært anvendelig for en liten familie eller et voksent par. Overbygd terrasse med stort hjørnevindu gjør hytta lys og trivelig. Heve-/skyvedør og overbygd terrasse er tilleggsvalg. 


pdf Johannes

Johannes har sterkt rotfeste i norsk byggeskikk. Dette er en videre-utvikling av Lorentz (se forrige side) med stue- og kjøkkendel utvidet til 41 m2, og med utgang til overbygd terrasse. Tre soverom. 

pdf Gunnhild2

Et hyttekonsept i tre moduler. Kjøkken og stue har utgang til en romslig terrasse som skilles fra soveromsdelen av en hall med gode vindusflater. Vinduer av samme type åpner også et helt hjørne i stuen. Kan leveres som én-etasjes modell 


pdf Christianus

Populær oppstuggumodell med gode proposjoner som passer
på de fleste tomter. Leveres i mange ulike planløsninger, med blant annet opptil fire soverom. OBS: Bildet er fra en oppgradert modell med balkong og terrasse 


pdf Gunnhild1

Et hyttekonsept i tre moduler. Kjøkken- og stuedelen, med utgang til en stor terrasse, skilles fra soveromsdelen av en hall med store vindusflater. Vinduer av samme type åpner også et helt hjørne i stua. Modellen leveres
i tillegg som oppstuggu 

pdf Finntjønna

Hemshytte med funksjonelle løsninger. Stor bod som også kan benyttes som soverom. To soverom er standard. Romslig hems, godkjent som soveplass. Leveres i flere planløsninger, blant annet med innbygd inngangsparti og overbygd terrasse 


pdf Cornelia
En arkitektonisk spennende og litt annerledes modell, med varierende bredde, svalgang og overbygd terrasse med utgang fra stue som standard. Kjøkken med spiseplass, tre eller fire soverom, ekstra wc, teknisk rom og utvendig bod. Leveres i flere planløsninger. 

pdf Solskinnet
Ei stor og flott oppstuggu med plass for det meste, men ikke større enn at den går innenfor de fleste reguleringsbestemmelser for grunnflate. Stor stue, kjøkken med god spiseplass og bad stort nok for badstu eller boblebad. Ekstra wc i begge etasjer. Kombinert bod, våtrom og teknisk rom. Bolig eller hytte? Ditt valg! 

pdf Bergstuggu

Et tradisjonsbygg i god norsk byggeskikk. Bergstuggu utnytter arealet godt og har mange rom i forhold til grunnflaten. Fire soverom, bod og stue med utgang til eventuell terrasse. Egner seg også som utleiehytte. Leveres i flere planløsninger etter behov 

pdfAursunden

Romslig hems-modell med god plass for både en stor familie og mange venner. Tre store soverom nede, og stor hems som kan deles av. Åpen stue og kjøkken med dobbel inngangsdør. Separat toalett og stort bad. Kan leveres med overbygd terrasse og store vinduer.

pdf An-Magritt

Praktfull fritidsbolig med god plass for familien. Store fellesrom, kjøkken med spisestue, fire soverom og to bad. Plass for badstu, boder og garderobe. Leveres i flere planløsninger. 

pdf Storwartz

Storslått oppstuggu som med to store stuer og integrert kjøkken gir stor plass. Egen kjøkkeninngang via bod/teknisk rom, bad med rom for alt av velvære og ekstra wc. I andre etasje: stort soverom, eget bad og stue med utgang til balkong. 

pdf Sextus

Dette er en av våre mest populære modeller. Inngang med kraftige, profilerte stolper og balkong i andre etasje. Stor hall med plass for garderobe for den aktive familien. Adskilt wc, bod/teknisk rom og to soverom på grunnplan. Andre etasje har to soverom og egen stue med utgang til balkong. God takhøyde. Leveres i flere planløsninger. 

pdfOrva

Romslig hytte med hems på hele 45 m2. Totalt areal er dermed 142,6 m2; det vil si mye rom til fornuftig pris. Delvis åpen løsning mellom kjøkken og stue gir spiseplass for mange. Kan også leveres med overbygd terrasse i ulike størrelser. Modellen finnes i en noe større variant i én etasje 


pdfQuintus

En av våre mindre oppstugguer, men likevel praktisk og romslig. Romslig kjøkken og stue. Bad med plass til badstue. To soverom og loftstue. 


pdfRauhåmmårn

tor og romslig hytte med mange muligheter. Hyttekonseptet har tre moduler, formet i en H-løsning. Kjøkken- og stuedelen skilles fra soveromsdelen av en hall med store vindusflater. Vinduer av samme
type åpner også et helt hjørne i stua. Heve- og skyvedør i terrassedørene. Oppstuggu har plass til både to soverom, stue og bad. 


pdf Sigismund

Stor oppstuggu med fire soverom, loftstue og to bad. Her er det også gitt plass til innebod og adskilt toalett. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen med mye lys gir gode forhold for storfamilien. Andreetasjen i oppstuggu kan innredes som separat boenhet. 

pdf Stor-Vigelen
En stor og staselig modell med en rekke muligheter for planløsninger. Her kan storfamilien og venner trives sammen, uten at det føles trangt og tett. 6–7 soverom eller egen separat avdeling i andre etasje?
Vi tilpasser planløsningen til dine behov! 

pdf Spell-Ola

Spell-Ola har det meste for en aktiv familie. Tre gode soverom, romslig vindfang, åpen stue- og kjøkkenløsning, stor bod og bad med mulighet for badstu. Den innvendige boden kan gjøres om til utvendig. Kan også leveres med fire soverom. 
 


 

Hytta 3A
Velg hytte