til top
Tomter til salgs i Bringsfjellet Panorama

Tomter til salgs i Bringsfjellet Panorama

Romslige eiertomtene som ligger solrikt til i fint i flatt til svakt skrånende skogsterreng. Flott utsikt og lang og god solgang.

Bringsfjellet Panorama ligger fritt og fint til på nesten 1000 m høyde, i fjellet mellom Lalm og Heidal. Dette vil være et utrolig fint utgangspunkt for turer i flott natur, hele året. Her er det et utall av muligheter for friluftsliv og rekreasjon. I området er det en fantastisk solgang, og etter uttynning av skog er det fin utsikt. Innover mot Bringen finner du flere vann med fiskemuligheter, og dette er også et område for den som er glad i jakt. Innover på Bringen og i Bøneslia er det flotte grusveier som egner seg godt for å oppleve naturen fra sykkelsetet.

Litt lenger fram på Heidalsskogen ligger et fint utbygd lysløypeanlegg, og det er kun en kort kjøretur opp til alpinanlegget på Lemonsjøen. Om sommeren kan du også delta på spektakulære raftingturer i Sjoa elva. Ellers byr både Heidal og Vågå på en mengde kulturopplevelser. Det er også en oppblomstring innen matopplevelser - og da særlig med fokus på lokale matvarer og kortreist mat. I Bjølstadmo finner du lokalt ysteri og bakeri som har egen kafe med utsalg. Dagligvarebutikk både i Bjølstadmo og på Lalm - ca ti min. fra hytteområdet.

I samarbeid med grunneier/megler kan vi tilby nøkkelferdige hytter i dette fantastiske området. Alle tomtene i feltet mellom 1500 og 2000 kvm, ferdig oppmålt. Selger opparbeider to biloppstillingsplasser på hver tomt. Dette vil bli gjort innen overtagelsen. Tomtene kan bebygges med et BRA på tilsammen 120 kvm, fordelt på inntil 3 bygg.

Kvaliteter i området

- Helårsvei til døra
- Gode solforhold og flott utsikt
- Kortreist natur
- Friluftsliv/ jakt og fiske
- Lite «kø i løypene»
- Snøsikkert
- Kortreiste matopplevelser i nærheten
- Beliggenhet i hjertet av Gudbrandsdalen

Tommy Evenrud
Tommy Evenrud
Daglig leder Røroshytta Innlandet